Hello World! Klassikko

Mikä onkaan nostalgisin lausahdus netissä? No ”Hello world” teksti. Tai ainakin ihmiset, jotka ovat koodin kanssa olleet tekemisissä tuntevat lausahduksen paremmin kuin hyvin. Kaiken alku ja juuri. Eli mikä siis olisikaan paras aloitus blogille kuin ”Hello world” lausahdus!

No mutta nörtti jutut sikseen. Olemme Mainostoimisto Eki & Eke. Toteutamme aika laajalla paletilla palveluita erilaisille yrityksille ja yhteisöille, sekä toimimme heidän apuna markkinointiin liittyvissä asioissa. Mikä parasta, rennolla otteella. On suunnitteilla messuille lähtö tai tuotteen lanseeraus, niin autamme mieluusti.

Palvelujen kirjo on laaja, mutta emme suinkaan tee kaikkea itse. Käytämme rohkeasti yhteistyöverkostoamme hyväksi ja sanomme sen myös rohkeasti ääneen. Tarjoamme monipuolisesti yrityksien tai tapahtumien markkinointiin tarvittavia työkaluja, niin verkkopalveluista graafiseen suunnitteluun.

Ekieke - MBakery

Vahvuutena verkkopalvelut ja graafinen suunnittelu

Kuten jo sivujemme ensimetreillä vai pitäisikö sanoa ensipikseleillä lukee, niin vahvuutemme ovat monipuoliset ja räätälöidyt verkkopalvelut, sekä visuaalisesti näyttävää graafista suunnittelua.

Verkkopalvelut, eli verkkosivut, intranetit, verkkolehdet, tuotesivut, mainossivut, verkkokaupat ja kaiken niiden räätälöinti juuri kyseisen asiakkaan käyttöön. Ulkoasullisesti, kuin teknillisen toteutuksen puolesta.

Graafisen suunnittelun puolella haluamme korostaa mainosten ja suunnitelutyön selkeyttä ja linjakkuutta. Mainoksen tai muun graafisen työn tulee tukea yrityksen brändiä, sekä antaa lisäarvoa. Hyvin suunniteltu yritysilme helpottaa aina tulevan markkinoinnin kanssa.

Pitkäaikaista ja suunnitelmallista markkinointia

Haluamme luoda yrityksille pitkäikäisiä työkaluja, joiden avulla heidän markkinointi ja palvelut säilyttävät arvokkuutensa vielä vuosien päästäkin. Siksi puhummekin tarjoamistamme palveluista työkaluina, sillä luomme esimerkiksi verkkosivun siten, että asiakas pääsee itse muokkaamaan lähes kaikkea teksti ja kuva sisältöä sivustolla. Kyllä! Jokaista pientä päivitystä kotisivuille ei tarvitse välttämättä tilata mainostoimistolta tuntilaskutteisesti. Toki autamme ja teemme halutessanne näin, mutta olemme suunnitelleet työkalun juuri käyttäjiä varten.

Kuten aiemmin tulikin jo mainittua, niin käytämme rohkeasti myös yhteistyökumppaneidemme apua. Näin ollen pystymme olemaan asiakkaillemme ”se markkinointi kaveri”, joka auttaa mieluusti yrityksen markkinoinnin kanssa. Saat yhteistyökumppaneidemme kautta mm. video- ja valokuvaukset, tuotekuvat, 3D-mallinnukset, Google ja some mainontaa, markkinointisuunnitelmat, strategiat, kielikäännökset ja paljon muuta. Laita viestiä tai soita, niin katsotaan pystymmekö auttamaan myös teidän markkinoinnin kanssa.

Eli jätetään markkinointijargoniat sikseen ja
puhutaan asioista suoraan. Näin kaikki voittaa!

Ollaan kuulolla! 🤙

Jaa artikkeli:

Kaikessa kiireessä

Heeeeeei hei hei, näyttää siltä, että aika moni viimeisimmistä julkaisusta alkaa vähän samanlaisilla sanoilla ”long time...

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Long time no see ja silleen… Toivottavasti ei kovin montaa artikkelia enää tarvitsisi aloittaa näillä tai...

Vuosi 2020 lähenee loppua ja on aika rauhoittua

Njääh, ei meillä mitään suuria muutoksia ole tiedossa. 2021 tehdään jälleen yhtä suurella tarmolla töitä kuin...