Logosta esitteen kautta kirjan taittoon

Graafista suunnittelua
suurella sydämellä

Toinen pääpalveluista meillä on graafinen suunnittelu. Logon suunnittelu, käyntikortit, esitteet, etiketit, kirjan/lehden taittaminen, mainosbannerit, led-mainokset ja mitä ikinä tuleekaan mieleen. On sitten kyseessä kuvan muokkaaminen Adobe Photoshop ohjelmalla, niin sekin onnistuu meiltä esim. tuntityönä. Ei huolta!

Eki&Eke - Logon suunnittelu

Yrityksen logon ja
muotokielen suunnittelu

Logo on lähes tulkoon ensimmäinen graafinen suunnittelu, jonka yritys alkuvaiheessa hankkii tai luo itse. Eikä mikään ihme, sillä se toimii yrityksen tunnuksena markkinoinnissa ja tunnettavuuden kasvattamisessa.

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä saamaan persoonallisen ja visuaalisesti näyttävän logon, joka jää mieleen.

Eki&Eke - Taittotyöt

Kirjan, lehden ja monisivuisen
esitteen taittotyöt

Kuten verkkosivuissa, niin kirjan ja lehden taittamisessa oikeaoppisen pohjatyön luonti on yhtenä isoimpana osana prosessia. Mallien ja tyylien käyttö tehostaa taittoprosessia, mutta myös helpottaa työn muokkaamista suuresti projektin aikana ja sen jälkeen. Näin myös uusien kirjojen tai lehtien taittaminen on tulevaisuudessa paljon helpompaa ja edullisempaa.

On kyseessä kokonaisen kirjan taittaminen tai pohjan luonti asiakkaan käyttöön, niin autamme mieluusti.

Eki&Eke - Esitteet

Esitteiden ja julisteiden suunnittelu

Esitteet ja julisteet ovat kenties tutuin ja turvallisia markkinointikeino. Lentolehtiset (flyerit) on myös yleinen, sekä A-ständiin tai liikkeen seinälle kiinnitettävä tapahtumajuliste. Vaikka markkinointi kovaa vauhtia digitalisoituu, niin julisteiden käyttö pitää yhä pintansa. Oikein suunniteltu juliste toimii yhtä hyvin tulostettuna, kuin jatkuvasti yleistyvillä digitaalisilla näytöillä.

Eki&Eke - Muut palvelut

Muita materiaaleja:

  • Esityspohja yrityksen ilmeellä
    (Microsoft PowerPoint, Google Slides)
  • Banderollit, liput, autoteippaukset, rollupit
  • Messumateriaalit
  • Tuote-etiketit
  • Tarrat

Ja paljon muuta!

Ota yhteyttä »