WooCommerce ja Shopify kaupat

Verkkokauppa kuten
asiakkaasi sen haluavat

Verkkokauppojen julkaiseminen on nyt kuuma aihe. Tuotteiden ja palveluiden vienti nettiin helpottaa ja tuo uusia näkökulmia monen yrityksen myyntiin. Toteutamme yritysten ja yhteisöjen käyttöön perus verkkokauppoja, että räätälöityjä. Tilausten seuranta/hallinta, ilmoitukset/kuittaukset, laskutus, verkkomaksut, varastonhallinta ja paljon muuta.

Eki&Eke - Verkkokauppa

Valinnanvaraa verkkokaupoissa

Verkkokauppojen toteutustapoja ja alustoja on nykypäivänä useita, eli valinnanvaraa löytyy. Me teemme pääsääntöisesti WooCommerce ja Shopify verkkokauppoja. Shopify on helppo ottaa käyttöön ja on toteutettu juuri verkkokauppatoimintaan. WooCommerce taas soveltuu paremmin pieniin (<1000) tuotemääriin, jolloin verkkokauppa pysyy vielä helposti ylläpidettävänä. WooCommerce on myöskin helposti ja kustannustehokkaasti räätälöitävissä normaalin verkkosivuston yhteyteen ja ulkoasuun.

Toimimme myös Paytrail maksupalvelun jälleenmyyjänä ja virallisena kumppanina. Saat Paytrailin käyttöön verkkokauppaasi helposti täältä »

Eki&Eke - Ruokatilaus

Helppo verkkokauppa ruokatilauksia varten

Toteutimme keväällä 2020 niin sanotun ”Take-away verkkokaupan”, eli helpon alustan, jonka avulla ravintolat ja kahvilat saavat otettua tilauksia vastaan ja käsiteltyä ne. Palvelun tärkeimpänä seikkana oli antaa verkkomyynnin mahdollisuus yrityksille mahdollisimman pienen aloitus kynnyksen kautta. Mikä parasta, alustana toimii WordPress + WooCommerce, eli pohjana toimii normaali verkkokauppa. Näin ollen yritys pystyy tarvittaessa laajentamaan verkkokaupan oman liiketoimintansa mukaan tai päättämään palvelun käytön ilman sitoumuksia.