Rakkaudesta lajiin

Mainostoimisto Eki & Eke

Meillä tunnetusti lähtee suunnittelut helposti hieman laukalle, eli niin sanotusti ”mopo käsistä”. Kylläkin hyvällä tavalla. Rakastamme ideoida ja heittää hulluja ajatuksia ja poimia parhaat palat edistämään asiakkaan markkinointia. Ja vaikka sijaintina tällä hetkellä on Turku, niin palvellaan ympäri Suomea.

Haluamme auttaa asiakkaitamme erottumaan kilpailijoista omaperäisellä tavalla ja antaa sitä kautta heidän asiakkailleen enemmän. Mikä kaikkein tärkeintä, niin laadusta tinkimättä.

Eki&Eke - Mainostoimisto

Mainostoimisto käsite on laaja

Yksi mainostoimisto tekee fokuksena lehti- ja tv-mainontaa, toinen strategioita ja sisältöjä, kolmas digimarkkinointia jne. Meidän fokuksena taas on graafinen suunnittelu ja verkkopalvelut. Kaikkia näitä kuitenkin yhdistää yksi asia, halu auttaa asiakasta mainonnassa ja asiakkaiden hankinnassa, eli kaikki ovat mainostoimistoja.

Asiakas on miettinyt mitä tarvitsee nyt. Meidän tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa toive mahdollisimman kustannustehokkaasti ja näyttävästi. Eikö kuulostakkin hyvältä? Tämän lisäksi annamme asiakkaalle useasti myös uusia ideoita jatkokehityksen kannalta. Se on mielestämme vähintä mitä asiakas tarvitsee.

Eki&Eke - Mainostoimisto

Vuosien kokemuksen kautta syntyy ammattitaito, joka on meidän suurin vahvuus

Voisi sanoa, että kun lapsuudenkaverit lyö viisaat päät yhteen siitä ei voi tulla kuin jotain hyvää. Eki & Eke on kahden lapsuudenkaverin perustama äärettömän kova tiimi. Mitä osaamista ei talon sisältä löydy, niin käytämme apuna yhteistyökumppaneitamme. Rehellistä ja läpinäkyvää! Näin ollen voisi sanoa myös, että käytössäsi on yli kymmenen hengen myynti- ja markkinointitiimi.

Pidämme myös laajasti kevyitä koulutuksia, niin asiakkaille kuin tekijöille. Opastamme asiakkaita markkinoinnissa, kerromme vinkkejä ja olemme tukena. Koulutamme avoimesti alalle uusia WordPress kotisivujen tekijöitä. WordPress on alustana helppo, mutta ohjeistuksia hyvän kotisivun luontiin löytyy tuhansia. Siitä syystä jaamme mieluusti vinkkejä ja tieto-taitoa uusille tekijöille.