Luotettavat yhteistyökumppanit auttaa

Video Chat, kuvauspalvelut,
käännöstyöt ja paljon muuta

Suuri palvelualttius johtaa helposti pitkään palvelulistaan, niin myös meillä. Olemme kuitenkin ratkaisseet asian kovien yhteistyökumppaneiden avulla. Mitä emme osaa, tarjoamme rohkeasti kumppaniemme kautta ja sanomme sen mieluusti myös ääneen.

Eki&Eke - Kuvauspalvelut

Kuvauspalvelut

Autamme myös videokuvauksen sekä valokuvauksiin liittyvissä asioissa. Vaikka laadukkaat somekuvat ja -videot voidaankin ottaa nykyään helposti puhelimien kautta. Joskus kuitenkin on hyvä nekin jättää ammattilaisen hoidettavaksi tuomaan videoihin ja kuviin oikeanlaista särmää, syvyyttä, ammattitaitoa ja viimeistelyä tukemaan yrityksesi brändiä. Ja vaikka ammattilainen itse kuvauksen, ohjauksen ja editoinnin tekeekin, niin saat ehdottomasti olla mukana projektissa.

Yritysvideot, mainosvideot, tuotekuvaukset, henkilökuvaukset ja mitä kaikkea kuvauksia tuleekaan mieleen. Saa olla yhteydessä!

Eki&Eke - Video Chat

Video Chat

Teemme yhteistyötä suomalaisen Vooler Video Chat palvelun kanssa, joka mahdollistaa helpon käyttöliittymän ja yrityksesi näköisen video chatin. On kyseessä sitten etäpalaveri, tuote-esittely tai vaikka virtuaalimessut, niin räätälöitävissä oleva Video chat palvelu sopii lähes mille tahansa yritykselle tai yhteisölle eikä vaadi erillistä sisään kirjautumista osallistujilta.

Eki&Eke - Käännöstyöt

Käännöspalvelut

Nykyään tehdään myös kasvavissa määrin mainoksia ja verkkosivustoja kansainvälista käyttäjäkuntaa varten. Pystymme tarjoamaan myös tähän apua. Saamme yhteistyökumppanimme kautta suoraan englannin ja ruotsin käännökset helposti ja vaivattomasti.

Eki&Eke - Muut palvelut

Lisää markkinointipalveluita

Kumppanit ovat meille tärkeitä. Autamme niin pitkälle kuin vain itse osaamme ja tämän jälkeen vinkkaamme mieluusti yhteistyökumppanimme apuun. Näin asiakas saa parasta mahdollista palvelua ilman turhia välikäsiä.

Mitä kaikkea verkostostamme nyt jo löytyy:

  • Sisällöntuotanto ja strategiat
  • Mobiili- ja web-sovellukset, sekä niiden taustajärjestelmät
  • 3D-mallinnukset
  • Animaatiovideot ja infovideot
  • Google ja some mainonta

Ollaan kuulolla »