Referenssit - Mainostoimisto Eki & Eke
Valikoidut herkut projekteista

Referenssit

Ne kiinnostaa kaikkia. Aina. No mutta tottakai!

Toki kaikki asiakkaamme ovat tärkeitä, mutta vain muutamia voimme nostaa kerralla.

TUTO Hockey
Koko ilmeen uudistus

TUTO Hockey

TUTO Hockey:n ilme sai kaudelle 2019-2020 uuden piristys ruiskeen. Suunnittelimme kaudelle helposti mukautuvan ja linjakkaan ilmeen, jotta kauden markkinointimateriaaleista saataisiin yhteneväisiä.

Olemme toteuttaneet TUTO Hockey:lle markkinointimateriaaleja todella laajalla kirjolla. Eri mediakanaviin, sanomalehtiin, lentolehtisiä, julisteita, tienvarsimainoksia, kausikortit, pääsyliput ja voucherit. Eli monipuolisesti kaikkea.

PSS Ry Siisti Biitsi
Uusi sivusto ja karttapalvelu

Siisti Biitsi

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n meri- ja rantaroskaan keskittyvä talkoo-ohjelma. Siisti Biitsin tarkoituksena on siivota rantoja, kerätä tietoja rantojen roskaisuudesta, herättää kiinnostusta roskaisuustilanteeseen ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen.

Suunnittelimme ja toteutimme heille visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden, missä sivuston kautta voi ilmoittaa uuden siivouskohteen tai tutustua jo toteutuneisiin kohteisiin kartan avulla. Sivusto toteutettiin WordPress-alustalle.

Tutustu: www.siistibiitsi.fi

Manu Events
Markkinointimateriaalit

Manu Events

Manu Events on Turun alueella toimiva merkittava ravintola-alan kokonaisuus, mihin kuuluu Kupittaan alueen Mauno-ravintolat, Uittamon paviljonki, Akatemiatalon juhlasali sekä Ravintola Bassi.

Olemme toteuttaneet Manu Eventsille ja sen toimipisteille ja ravintoloille eritasoisia brändin uudistuksia sekä runsaasti markkinointi- ja mainosmateriaaleja kuten ravintolan menuja, messumateriaaleja, kutsuja, lahjakortteja, kotisivujen ulkoasut jne.

Utö Havshotel
Yritysilmeen uudistus

Utö Havshotel

Suomen eteläisin hotelli, Utö Havshotel, sijaitsee Saaristomeren eteläosassa Utön saarella. Utö on Suomen eteläisin ympärivuotisesti asuttu saari. Se on tunnettu armeijan linnakkeesta, majakasta, luotsiasemasta ja linnustosta.

Toteutimme Utö Havshotel:lle brändiuudistuksen sekä uuden ilmeen mukaiset kotisivut ja erilaisia markkinointimateriaaleja. Asiakkaan tärkeänä toiveena oli tuoda uudella ilmeellä saaren karua luontoa esille oikealla tavalla.

Tutustu: www.utohotel.fi

Minna Grusander
Henkilöbrändäyksen tukena

Minna ”Brutsku” Grusander

Minna ”Brutsku” Grusander on turkulainen ammattilais-vapaaottelija, joka on niittänyt mainetta niin Suomessa kuin maailmallakin.

Olemme suunnittelleet Brutskulle logon, kotisivut, käyntikortit, taustalakanan otteluihin sekä paitaprintin.

Tutustu: www.minnagrusander.fi