Valikoidut herkut projekteista

Referenssit

Ne kiinnostaa kaikkia. Aina. No mutta tottakai!

Toki kaikki asiakkaamme ovat tärkeitä, mutta vain muutamia voimme nostaa kerralla.

Ekieke - TUTO Hockey
Koko ilmeen uudistus

TUTO Hockey

TUTO Hockey:n graafinen ilme on ollut käsialaamme jo 4 kauden verran ja yhteistyö sen kuin jatkuu. Materiaalit uusitaan joka kauden alussa syksyllä, joten ilme pysyy raikkaana sekä ajan mukaisena kaudesta toiseen.

Koko graafisen ilmeen suunnittelun lisäksi olemme toteuttaneet TUTO Hockey:lle markkinointimateriaaleja vuosien saatossa laajalla kirjolla. Eri mediakanaviin, sanomalehtiin, lentolehtisiä, tarroja, julisteita, tienvarsimainoksia, kausikortit, pääsyliput ja voucherit. Eli monipuolisesti kaikkea.

Ekieke - SiistiBiitsi
Uusi sivusto ja karttapalvelu

Siisti Biitsi

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n meri- ja rantaroskaan keskittyvä talkoo-ohjelma. Siisti Biitsin tarkoituksena on siivota rantoja, kerätä tietoja rantojen roskaisuudesta, herättää kiinnostusta roskaisuustilanteeseen ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen.

Suunnittelimme ja toteutimme heille visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden, missä sivuston kautta voi ilmoittaa uuden siivouskohteen tai tutustua jo toteutuneisiin kohteisiin kartan avulla. Sivusto toteutettiin WordPress-alustalle.

Tutustu: www.siistibiitsi.fi

Ekieke - Kaune
Messuosasto, etiketti, kotisivut…

Kaune

Kaune on pitkänlinjan lasi- ja alumiinialan ammattilainen ja alan selkeä edelläkävijä. Heidän referensseistä löytyy niin suuria risteilyaluksia kuin Dubain luksus huviloita.

Laaja WordPress sivusto, joka toimii alan suunnannäyttäjänä. Erittäin näyttävä, viimeistelty ja kattava kokonaisuus. Kotisivujen lisäksi olemme päässeet toteuttamaan Kaunelle monipuolisesti graafisia materiaaleja ja suunnittelutöitä niin etiketeistä messuosastoon.

Tutustu: kaune.fi

Ekieke - Loimaan Kivi
Mainoksia, graafista suunnittelua, kotisivut…

Loimaan Kivi

Loimaan Kivi on kivenjalostuksen vahva edelläkävijä jo sadan vuoden ajan. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu niin hautakivet, rakennuskivet sekä sisustuskivet.

Toteutimme Loimaan Kivelle ison sivusto kokonaisuuden, joka on jaettu kolmeen eri osa-alueeseen, hautakivet, rakennuskivet ja sisustuskivet. Selkeä, nykyaikainen ja helposti hallittavuus olivat sivuston tärkeimmät seikat heti alusta asti. Sivusto on myös käännetty kolmelle eri kielelle.

Tutustu: www.loimaankivi.fi

Ekieke - MBakery
M Kitchen & Café, Leipomo, kahvilat

MBakery

MBakery tarjoaa upeita kakkuja ja leivoksia, maukasta artesaanileipää ja muita herkkuja, jotka valmistetaan Turussa. Ravintola M Kitchen & Café kautta saat herkullisen lounaan, viikonloppubrunssit, juhla- ja kokoustilat ja paljon muuta.

Sivusto koostuu kolmesta pienemmästä sivustosta ja on toteutettu alusta alkaen yhdessä asiakkaan kanssa. Kolmen erillisen sivuston sijaan sivusto on toteutettu niin, että käyttöoikeuksia on helppo rajata eri sivustoihin. Näin saamme myös helpotettua sivustojen ylläpitotoimia asiakkaan näkökulmasta.

Tutustu: mbakery.fi

Ekieke - Pionien Koti
Verkkokauppa

Pionien Koti

Pionien koti on pioneihin erikoistunut taimisto Taivassalossa. Heillä on vuosittain vaihtuvassa valikoimassaan noin 150 pionia ja he tarjoavat sivuillaan myös pioneihin liittyvää tietoa.

Toteutimme heille sivuston jonka avulla he pystyvät helposti hallitsemaan verkkokauppaansa ja tarjoamaan kävijöille kiinnostavaa tietoa pioneista. Sivusto on toteutettu WordPress-alustalle yhdessä WooCommerce lisäosan kanssa.

Tutustu: www.pioni.fi

Minna Grusander
Henkilöbrändäyksen tukena

Minna ”Brutsku” Grusander

Minna ”Brutsku” Grusander on turkulainen ammattilais-vapaaottelija, joka on niittänyt mainetta niin Suomessa kuin maailmallakin.

Olemme suunnittelleet Brutskulle logon, kotisivut, käyntikortit, taustalakanan otteluihin sekä paitaprintin.

Tutustu: www.minnagrusander.fi

Ja vielä muutama kotisivu, verkkokauppa ja verkkopalvelu referenssi sen enempää selittelemättä…