Valikoidut herkut projekteista

Referenssit

Ne kiinnostaa kaikkia. Aina. No mutta tottakai!

Toki kaikki asiakkaamme ovat tärkeitä, mutta vain muutamia voimme nostaa kerralla.

Ekieke - TUTO Hockey
Koko graafisen ilmeen ylläpito

TUTO Hockey

TUTO Hockey:n graafinen ilme on ollut käsialaamme jo useamman kauden verran ja yhteistyö sen kuin jatkuu. Materiaalit uusitaan joka kauden alkuun, eli syksyyn mennessä, joten ilme pysyy raikkaana sekä ajan mukaisena kaudesta toiseen.

Koko graafisen ilmeen suunnittelun lisäksi olemme toteuttaneet TUTO Hockey:lle markkinointimateriaaleja vuosien saatossa laajalla kirjolla. Eri mediakanaviin, sanomalehtiin, lentolehtisiä, tarroja, julisteita, verkkosivut, videoita, animaatioita, tienvarsimainoksia, kausikortit, pääsyliput ja voucherit. Eli oikeastaan monipuolisesti kaikkea!

Ekieke - SiistiBiitsi
Uusi sivusto ja karttapalvelu

Siisti Biitsi

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n meri- ja rantaroskaan keskittyvä talkoo-ohjelma. Siisti Biitsin tarkoituksena on siivota rantoja, kerätä tietoja rantojen roskaisuudesta, herättää kiinnostusta roskaisuustilanteeseen ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen.

Suunnittelimme ja toteutimme heille visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden, missä sivuston kautta voi ilmoittaa uuden siivouskohteen tai tutustua jo toteutuneisiin kohteisiin kartan avulla. Sivusto toteutettiin WordPress-alustalle.

Tutustu: www.siistibiitsi.fi

Ekieke - Kaune
Messuosasto, etiketti, kotisivut…

Kaune

Kaune on pitkänlinjan lasi- ja alumiinialan ammattilainen ja alan selkeä edelläkävijä. Heidän referensseistä löytyy niin suuria risteilyaluksia kuin Dubain luksus huviloita.

Laaja WordPress sivusto, joka toimii alan suunnannäyttäjänä. Erittäin näyttävä, viimeistelty ja kattava kokonaisuus. Kotisivujen lisäksi olemme päässeet toteuttamaan Kaunelle monipuolisesti graafisia materiaaleja ja suunnittelutöitä niin etiketeistä messuosastoon.

Tutustu: kaune.fi

Ekieke - Loimaan Kivi
Mainoksia, graafista suunnittelua, kotisivut…

Loimaan Kivi

Loimaan Kivi on kivenjalostuksen vahva edelläkävijä jo sadan vuoden ajan. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu niin hautakivet, rakennuskivet sekä sisustuskivet.

Toteutimme Loimaan Kivelle ison sivusto kokonaisuuden, joka on jaettu kolmeen eri osa-alueeseen, hautakivet, rakennuskivet ja sisustuskivet. Selkeä, nykyaikainen ja helposti hallittavuus olivat sivuston tärkeimmät seikat heti alusta asti. Sivusto on myös käännetty kolmelle eri kielelle.

Tutustu: www.loimaankivi.fi

Ekieke - MBakery
MBistro, leipomo sekä kahvilat

MBakery

MBakery tarjoaa upeita kakkuja ja leivoksia, maukasta artesaanileipää ja muita herkkuja, jotka valmistetaan Turussa. Ravintola MBistron herkullista lounasta sekä brunssia pääset nauttimaan Turun kauppahallissa.

Koko brändin aloitussivuksi on toteutettu erillinen ”ovimattosivu”, josta pääsee kätevästi valitsemaan MBakeryn oikean alasivuston. Leipomo, verkkokauppa, kahvilat tai MBistro. Jokainen sivuston on myös vielä linkitetty keskenään, jolloin mm. MBistron sivuilta pääsee helposti tutustumaan leipomon herkkuihin sekä tilaamaan tuotteita suoraan verkkokaupan puolelta.

Tutustu: mbakery.fi ja mbistro.fi

Ekieke - Aurinkobaletti
Verkkosivut, lippu.fi integraatio

Aurinkobaletti

Aurinkobaletti on turkulainen nykytanssiryhmä ja tanssiteatteri.

Päivitimme isolla kädellä Aurinkobaletin verkkosivut heidän juhlavuodeksi. Sivustosta tuli selkeä, asiallinen sekä hyvin nykyaikainen, jota asiakas pääsee helposti päivittämään. Sivustolle toteutettiin myös Lippu.fi integraatio, joka hakee tulevien esitysten tiedot automaattisesti syötteen avulla sivustolle.

Tutustu: www.aurinkobaletti.fi

Minna Grusander
Henkilöbrändäyksen tukena

Minna ”Brutsku” Grusander

Minna ”Brutsku” Grusander on turkulainen ammattilais-vapaaottelija, joka on niittänyt mainetta niin Suomessa kuin maailmallakin.

Olemme suunnittelleet Brutskulle logon, kotisivut, käyntikortit, taustalakanan otteluihin sekä paitaprintin.

Tutustu: www.minnagrusander.fi

Ja vielä muutama kotisivu, verkkokauppa ja verkkopalvelu referenssi sen enempää selittelemättä…