Vuosi 2020 lähenee loppua ja on aika rauhoittua

Ekieke - Joulu 2020

Njääh, ei meillä mitään suuria muutoksia ole tiedossa. 2021 tehdään jälleen yhtä suurella tarmolla töitä kuin nytkin. Loppuvuosi 2020 yllätti kylläkin jälleen kiireellään, joten jos ensi vuonna varauduttaisiin siihenkin paremmin. 😉

Ekieke vuonna 2020

Otetaanpas lyhyt katsaus vuoteen 2020. Mitä tapahtui ja mistä olimme innoissamme?

  • Keväällä toteutettiin helppokäyttöinen verkkokauppatyökalu jota ei ollut hinnalla pilattu. Myyt sitten vaikka pähkinöitä tai kyniä, niin työkalu sopii sinulle.
  • Kesällä saatiin vahvistusta Ekieken myyntiin aina niin iloisen ja energisen Eevan toimesta.
  • Syksyllä rivit vahvistuivat uuden markkinoinnin ja strategioiden asiantuntijan Ilkan toimesta.
  • Ja loppuvuodesta saatiin vielä timanttinen yhteistyökumppani graafiseen suunnitteluun.

Kaiken tämän lisäksi olemme saaneet tehdä töitä aivan mahtavien ja ymmärtäväisten asiakkaidemme kanssa. Teidän kanssa on ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä sekä teitä on ollut erittäin iso ilo auttaa!

Mitäs Ekieke vuonna 2021?

”No mitäs tässä sen kummempaa, töitä töitä…” Hehe… Vuosi 2021 tuo näillä näkymin hieman lisää kasvua uuden WordPress akrobaatin toimesta. Laajojen ja asiakaslähtöisten verkkosivujen kysyntä on kasvanut vuonna 2020 suuresti, joten pakko kai se on meidänkin vain kasvaa. Hallitusti kylläkin. Tästä myöhemmin lisää.

Jos toivoa saa:

Ekieke - Joulu Erik

”Vuodelle 2021 toivon töiden osalta monipuolisia ja rohkeita asiakasprojekteja. Ne pitää mielen virkeänä ja asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen on vain parasta. Odotan myös innolla millaisia yhteistyöprojekteja ensi vuosi tuo tullessaan videoiden, grafiikan ja verkkosivujen osalta.”

Erik

”Odotan vuodelta 2021 sitä, että saan tehdä edelleen töitä mahtavien ihmisten kanssa. Odotan uusia projekteja ja uusia haasteita. Kaikki myyntipuolen ihmiset tietää, että myynti on välillä pelkkiä haasteita toisensa perään. Mutta ne onnistumiset, ne ovat tämän työn suola. Joten niitäkin odotan aika innolla. Eki&Ekehän tietysti jatkaa huikeaa tekemistä myös vuonna 2021, ihan niin kuin ennenkin. ❤️”

Eeva
Ekieke - Joulu Eeva

Tavoitteena on myös kasvattaa tarjoamaamme markkinointiviestintää ja videokuvausta, jotka ovat vuonna 2020 jäänyt hieman harmillisesti vähäisempään rooliin. Ensi vuonna sitä sitten enemmän. Referenssi-sivua tulisi myöskin päivittää jälleen oikein urakalla ja palveluesittelyjä lisätä meidänkin sivustolle.

Toki uutta palvelukonseptiakin on tulossa tai miten sen nyt haluaa muotoilla. Olemme tarjonneet mobiilisovelluksia jo aiemminkin, mutta vuonna 2021 mahdollistamme WordPress verkkosivuston ja erillisen mobiilisovelluksen tehokkaan yhteiskäytön. Lyhyesti sanottuna saamme WordPress verkkosivuston keskustelemaan oman mobiilisovelluksen kanssa ristiin. Asia selvinnee ehkä helpoiten konkreettisen projektin kautta. Siispä asiasta lisää myöhemmin.

Mitäs muuta vielä ensi vuonna? No sen näkee sitten. Ei liikaa suunnitelmia, eikä liikaa paljastuksia, niin pysyy kaikki eloisampana.

Nautinnollista joulua ja valoisaa vuotta 2021!

Jaa artikkeli:

Riemukasta juhannus

On jälleen aika tehdä tuttu ja turvallinen kausipäivitys! Aurinkoisen lämmintä juhannusta ja kesää kaikille! Turvallisesti vesillä,...

Nyt myös me olemme virallinen Shopify Partners

Vaikka Shopify verkkokauppoja on tullut vuosien saatossa tehtyä ja räätälöityä, niin vasta nyt tuli haettu virallinen...

Kaikessa kiireessä

Heeeeeei hei hei, näyttää siltä, että aika moni viimeisimmistä julkaisusta alkaa vähän samanlaisilla sanoilla ”long time...