Suomi sulkeutuu jälleen 1.7.

Njääh, eikä sulkeudu.
Olen ilonpilaaja.

”Suomi sulkeutuu jälleen heinäkuuksi” on lausahdus, jonka kuulee harmillisen useasti yrittäjien suusta ja vielä vuodesta toiseen. Samalla voisi myös sanoa ”pessimisti ei pety”.

Ei Suomi sulkeudu heinäkuussa. Se on ravintoloiden, kahviloiden, matkailuyritysten ja monien muiden kultaisinta aikaa. Moni lomailee heinäkuussa, mutta moni on myös normaalisti töissä. Viisaimmat ovatkin tajunneet, että paras loma-aika on elokuussa. Vink-vink!

Ekieke - Kesä 2020

Jos verrataan markkinointialan loppuvuotta heinäkuuhun, niin ei myynti toki samaa ole. Heinäkuu on hieman hiljaisempi, mutta siihenkin on keinonsa. Yksi keino on tilanteen tiedostaminen ja myynnin soveltaminen.

Mutta vakavoidutaan hetkeksi. Huhtikuussa 2020 vallitsevan poikkeustilan syystä oli oikeasti lähellä tilanne, jossa Suomi olisi voinut sulkeutua, mutta näin ei käynyt silloinkaan. Isoja rajoituksia tehtiin, jotka vaikuttivat suuresti moneen yritykseen. Silti yritykset sinnittelivät, tukivat paikallisia ja auttoivat toinen toistaan. Se on hienoa!

Ekieke - Kesä 2020 - Jäätelö

Mitä me mm. teemme tässä kesällä?

Kansainvälisille vesille esitteitä, liiketilan teippauksien ja valomainoksien suunnittelua, verkkolehtialustaa, brändisuunnittelua ja paljon muuta. Avainsanana on myynnin kohdentaminen vuodenaikojen mukaan. Alkuvuodesta teimme useita verkkokauppoja, loppuvuodesta taas pienempiä verkkosivuja ja tuotesivustoja.

Kesällä on hyvä hetki panostaa graafiseen suunnitteluun ja pienempiin sekä nopeampiin töihin. Nopeat julisteet, esitteet tai muut tulosteet eivät myöskään maksa liiemmin paljoa. Siksi ne ovatkin parhaita tilauksia kesän aikana.

Toki unohtamatta, runsaasti jäätelön syöntiä.

Mitääh? Miksi ei verkkosivuja kesällä?

Tottahan toki teemme niitä myös vuoden ympäri. Monesti kuitenkin isompiin projekteihin vaaditaan enemmän osallistujia, eli koodari, graafikko, sisällöntuottaja, asiakas itse, projektipäällikkö jne. Kaikkien panosta tarvitaan jossain vaiheessa projektia, jolloin yksikään ei voi tuolloin lomailla. Ainakaan kunnolla. Moni asia on kuitenkin järjestelykysymys ja aina ratkaisut löydetään.

Toki jos sulla on mielessä jokin verkkosivuprojekti, niin tehdään se pois nyt kesän aikana, niin pääsette elokuussa markkinoimaan sitä täydellä teholla. Ei keksitä ongelmia, ratkotaan niitä! 😉

Mutta mitäs sitä taas enempää löpisemään. Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille! Älkää pelätkö heinäkuuta, ei se syö.

Jaa artikkeli:

Kaikessa kiireessä

Heeeeeei hei hei, näyttää siltä, että aika moni viimeisimmistä julkaisusta alkaa vähän samanlaisilla sanoilla ”long time...

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Long time no see ja silleen… Toivottavasti ei kovin montaa artikkelia enää tarvitsisi aloittaa näillä tai...

Vuosi 2020 lähenee loppua ja on aika rauhoittua

Njääh, ei meillä mitään suuria muutoksia ole tiedossa. 2021 tehdään jälleen yhtä suurella tarmolla töitä kuin...