Kaikessa kiireessä

Heeeeeei hei hei, näyttää siltä, että aika moni viimeisimmistä julkaisusta alkaa vähän samanlaisilla sanoilla ”long time no see” ajatuksella. No tässä sitä taas ollaan!

Monesti sanotaan, ettei blogia kannata aloittaa jos sitä ei pysty aktiivisesti päivittämään. Jopa itse tulee monesti ohjeistettua näin asiakkaille, että kannattaa harkita muutaman kertaa ennen kuin aloittaa blogin. Nykyään on kuitenkin niin kattavasti eri somekanavia, joten niiden aktiivinen käyttäminen on yrityksille paljon hyödyllisempää. Toki markkinointialan sivustojen blogi-osiossa näkeekin useimmiten, että niissä julkaistaan enemmän asiakasreferenssejä sekä muita niksejä alaan liittyen, mutta tämä on pitkälti vain hakukoneita varten.

No meillä on kumpaisestakin ollut hiljaisempaa

Hiljaisuus ei suinkaan johdu referenssien tai jaettavan tietotaidon puutteesta, päinvastoin. Arkistossa odottaa useita lähes julkaisuvalmiita oppaita ja muita vinkkejä, mutta kaikki johtuu enemmänkin vain ajan puutteesta. Sillä jos saamme valita, niin käytämme senkin ajan mieluummin asiakkaisiin ja sitä hommaa on kyllä riittänyt. Isoin kiitos tästä Teille rakkaat asiakkaat!

Messuosastoja, flyereita, julisteita, lippuja, lappusia ja paljon muuta

No mitäs kaikkea sitä sitten on tullut hiljaisempana aikana tehtyä? Voisi sanoa, että mukavan monipuolisesti kaikkea, ehkä hieman jopa painottuen vaihteeksi graafiselle puolelle.

  • Monisivuisia ja kansainvälisiä esitteitä
  • Useamman messuosaston suunnittelu
  • Ison talon (jonka nimeä ei valitettavasti saada mainita) markkinointikuvia
  • Tuote- sekä brändilanseerauksia
  • Ajoneuvoteippauksia
  • Sekä muutama räätälöity verkkokauppa ja verkkosivu

Siinä nyt joitakin mitä on viime aikoina tullut tehtyä asiakkaille kaiken muun markkinointituen ohessa. Sen pidemmittä puheitta ”takaisin sorvin ääreen” ja ollaan yhteydessä.

Tai no se olisi seuraavaksi nokka kohti Tampere visiittiä! Mukavaa syksyä! 🍂
Terveisin Eki!

Jaa artikkeli:

Kaikessa kiireessä

Heeeeeei hei hei, näyttää siltä, että aika moni viimeisimmistä julkaisusta alkaa vähän samanlaisilla sanoilla ”long time...

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Long time no see ja silleen… Toivottavasti ei kovin montaa artikkelia enää tarvitsisi aloittaa näillä tai...

Vuosi 2020 lähenee loppua ja on aika rauhoittua

Njääh, ei meillä mitään suuria muutoksia ole tiedossa. 2021 tehdään jälleen yhtä suurella tarmolla töitä kuin...