Faktat haltuun. Mitä meidän tarjoukset sisältää lähes poikkeuksetta? - Mainostoimisto Eki & Eke

Faktat haltuun. Mitä meidän tarjoukset sisältää lähes poikkeuksetta?

Tarjoukset voivat joskus ollu tosi mystisiä. Tuleeko tarjoukseen listata kaikki mahdollinen mitä se sisältää vai riittääkö vain pääasiat sekä tärkeimmät seikat? Avataampas hieman mitä kaikkea meidän tarjoukset sisältävät. Emme listaa läheskään kaikkea yksityiskohtaisesti tarjouksiin, mutta annamme silti aina paljon enemmän. Se on meille tärkeintä, sekä pidämme selkeistä ja helppolukuisista tarjouksista.

Ekieke

1. Toimintatakuu

Meille on tärkeää, että ylläpidossamme olevat verkkosivustot toimivat kuten pitääkin. Jos sivustolla ilmenee asiakkaasta johtumattomia ongelmia, niin selvitämme ne aina ilman lisäkustannuksia.

2. Yhdessä tekeminen

Haluamme myös aina kuulla mieluusti asiakkaan ideat ja ajatukset projektiin liittyen. Meille yhdessä tekeminen johtaa aina parempaan lopputulokseen. Yhdessä tekeminen ei kuitenkaan ole pakollista, joten ei hätää.

3. Markkinointiin vinkkejä

Autamme mieluusti asiakkaitamme myös parantamaan heidän markkinointia, vaikka he eivät sitä suoraan tilaa meiltä. Tarjoamme maksullista markkinointiapua, mutta sen lisäksi, niin miksi pihtaisimme pieniä vinkkejä ja neuvoja.

4. Tukipalvelu apunasi

Autamme mieluusti sähköpostin, puhelimen tai video chatin avulla miten verkkosivuston hallinta toimii. On sitten kyseessä tekstin ja kuvan lisääminen sivuille, niin autamme kyllä. Se kuuluu meidän verkkosivujen ylläpitopalveluun.

5. Ei turhaa laskutusta

Emme laskuta pienistä töistä turhaan. Kyseessä on yritystoiminta, joka pyörii toki laskutuksen avulla, mutta emme halua käyttää turhaan aikaa laskuttamiseen muutaman minuutin työstä. Eli älä pelkää olla yhteydessä. Esimerkiksi verkkosivuille kuvagalleria, kuvakaruselli, Google Analytiikka ja perus yhteydenottolomake ovat aina pienitöisiä, joten emme veloita niistä erikseen.

Elli esimerkit

Otetaanpas hyvä esimerkki verkkosivuista. Mielestämme tarjouksessa on aivan turha mainita ”responsiivinen ja kaikilla laitteilla toimivat kotisivut”. Nykypäivänä jokaisen uuden verkkosivuston tulisi oletuksena toimia mobiilissa, tabletissa kuin tietokoneella enää asiasta erikseen mainitsematta.

Toinen esimerkki on graafisesta suunnittelusta ja esitteestä. Esitettä suunniteltaessa tarjouksessa ei tarvitse välttämättä mainita tiedostomuotoja tai revisio kertoja. Meille on tärkeämpää, että saamme toteutettua asiakkaan käyttöön parhaiten soveltuvan esitteen.

Jaa artikkeli:

Itse tehty on aina itse tehty, on lopputulos sitten mitä tahansa

Moni ihminen tykkää tehdä ja väkertää itse. On kyseessä sitten oman mukavuusalueen ulkopuolelle ulottuva asia tai...

Faktat haltuun. Mitä meidän tarjoukset sisältää lähes poikkeuksetta?

Tarjoukset voivat joskus ollu tosi mystisiä. Tuleeko tarjoukseen listata kaikki mahdollinen mitä se sisältää vai riittääkö...

Kesällä on hyvä hetki vetää herneitä muualle kuin nenään

Nyt rentoudutaan ja nautitaan kesän vihreydestä ja raikkaudesta, satoi tai paistoi. On sitten pilvistä, usvaa tai...